HEDİYELİK EŞYA PROJESİ

İzmir'e gelen konuklarınıza verebileceğiniz, seyahatlerinizde yanınızda hediye olarak götürebileceğiniz, kentimizi simgeleyen hediyelik eşya boşluğunu doldurduğuna inandığımız ürünlerimiz ile İzmir'i en iyi şekilde tanıtmayı amaçlamaktayız. Hediyelik Eşya projemizden elde edilen gelir, Vakfımızın eğitim ve sağlık konusundaki faaliyetleri için harcanmaktadır.

Ürünlerimizin üzerinde kullandığımız logo tasarımları "gülen" ve "güzel" İzmir teması kullanılarak İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım ve İletişim Tasarım Bölümü hoca ve öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, tasarımlarımızın tümünün patentleri alınmıştır.

İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı olarak, İzmir'in tanıtımına katkı sağlamak amacıyla, kentimizi simgeleyen hediyelik eşyalar perakende ve toptan olarak satılmaktadır.